BLZ 1

Zakelijk Almelo

Zakelijk Almelo is een tweemaandelijkse bijeenkomst voor iedereen die betrokken is bij dan wel geïnteresseerd is in de bedrijvigheid en werkgelegenheid in en rond Almelo. Zakelijk Almelo biedt u inspirerende vraaggesprekken, visies op de actualiteit en aandacht voor innovaties en andere relevante ontwikkelingen.

De bijeenkomsten vinden plaats in grand café / restaurant Ledeboer (Wierdensestraat 2, Almelo), steevast vanaf 18.00 uur. Wij heten u daar graag van harte welkom.

Eerstvolgende bijeenkomst

2 november 2020 gaat helaas niet door

Helaas gaat ook de vijfde en laatste editie dit jaar van Zakelijk Almelo niet door. Wij hopen u op maandag 1 februari te zien. We houden u zo spoedig en zoveel mogelijk op de hoogte.

Impressie

3 februari 2020

Zakelijk Almelo ontving 3 februari circa 100 bezoekers en twee gasten: Richard Coppens, managing director van Group 2000 Nederland B.V., en Hilde Dijstelbloem, voorzitter van de Raad van Bestuur van Ziekenhuis Groep Twente (ZGT). Tussen de vraaggesprekken die Martin Steenbeeke met elk van hen had door, verzorgde Ger Vermeulen de column. Op de zeepkist vroeg […]

Meest recente column

3 februari 2020 Ger Vermeulen

‘Al heel wat jaren krijg ik op de eerste bijeenkomst van het jaar van Zakelijk Almelo de eer om met een column het jaar te openen. U bent van mij gewend dat ik dan onze stad Almelo tegen het licht hou. Ik woon en leef immers met veel plezier in onze stad en praat daar […]

Met de zeepkist willen wij startende ondernemers een podium bieden èn aandacht vragen voor innovaties en voor ondernemers relevante ontwikkelingen. U krijgt drie minuten om hiervoor aandacht te vragen of te vertellen wat er nieuw is aan uw bedrijf of product. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden via info@zakelijkalmelo.nl. Kijk voor meer informatie onder Organisatie.

Wilt u met een financiële bijdrage Zakelijk Almelo mede mogelijk maken? Stuur een bericht of spreek ons bij een volgende bijeenkomst aan. Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief kan via het blokje NIEUWSBRIEF. Wij gebruiken uw adresgegevens alleen voor verzending van onze nieuwsbrief en stellen deze nimmer ter beschikking van derden.