4 november 2019

Ook maandag 4 november aanstaande verwelkomen wij weer twee interessante gasten: Rob Toussaint (algemeen directeur Heracles Almelo) en Huib van den Berg (commercieel directeur Kiekens). Zij worden geïnterviewd door Martin Steenbeeke.
Wim van der Elst (directeur WordPower) neemt de column voor zijn rekening.

Heracles Almelo is niet alleen gericht op voetbalzaken, maar heeft ook oog voor het maatschappelijk perspectief. In samenwerking met regionale overheden, bedrijven, Saxion en het ROC van Twente is de club een nieuw innovatie-initiatief gestart. Doel is regionale overheden, grote onderwijsinstellingen en diverse bedrijven beter te verbinden op elkaars behoeften. Goedopgeleide studenten verlaten de regio, waardoor bedrijven talenten mislopen. Heracles Almelo wil de regio aantrekkelijker maken en innovatieve plannen ontwikkelen. Ook Qredits heeft zich inmiddels aangesloten bij het innovatie-initiatief.

De Kiekens Groep biedt een totaaloplossing voor ‘welke uitdaging in stofafzuiging u binnen welke industrie ook hebt’. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van industriële ontstoffingstechniek en levert al meer dan een eeuw ventilatoren aan de meest uiteenlopende industrieën.

 

 

You may also like