4 APRIL 2005

Gasten op de bijeenkomst van Zakelijk Almelo van maandag 4 april waren Rob Willemsen alsmede Henk Dik en Henk Paul Visser.

Rob Willemsen (commercieel directeur Bolletje, foto 1) gaf desgevraagd tekst en uitleg over de activiteiten van de Almelose onderneming, bijvoorbeeld ten aanzien van de sluiting van het filiaal in Naarden en uitbreiding van het pand aan de Turfkade in Almelo. Meest opvallend: Bolletje beschikt niet over een eigen website en een jubileum ontbreekt eveneens en… wat deed de zak kruidnoten van Bolletje in het Vaticaan?

Gespreksleider Gerard Smink sprak vervolgens met Henk Dik en Henk Paul Visser, de vertrekkende en respectievelijk nieuwe directeur van de ABN AMRO in Almelo (resp. rechts en links op foto 2). Hij ondervroeg hen over mogelijke investeringen in Amelo (n.a.v. het Masterplan Almelo), het contact met de klant, verwerving van meer marktaandeel en het bestaansrecht van de lokale bank in het licht van fusieplannen binnen de bancaire wereld.

Beide vraaggesprekken werden afgewisseld door een column van Jan Krol, directeur der lokale bibliotheek. Hij wierp op de hem bekende, onderhoudende wijze een licht op de bibliothecaris anno 2005 als cultureel ondernemer en wat hij aan bijvoorbeeld arbo-bepalingen voor zijn kiezen krijgt.

Foto’s met dank aan de gele raaf

www.geleraaf.nl