Organisatie

De organisatie van Zakelijk Almelo is met ingang van 1 september 2022 in handen van Siegfried Steen, Anne-Marie Vogelzang, Coen Heldeweg, Marloes Neeskens en Ruurd Nieuwenhuis. De bijeenkomsten vinden plaats in Grand Café Ledeboer, Wierdensestraat 2 te Almelo. Gespreksleider is Martin Steenbeeke. Dick de Rijter zorgt voor het licht en geluid.

Opzet

De bijeenkomsten van Zakelijk Almelo bestaan uit twee vraaggesprekken, met als intermezzo een column.
Indien mogelijk sluiten we af met de zeepkist. Met dit onderdeel willen wij (startende) ondernemers een podium bieden èn aandacht vragen voor innovaties. U kunt zich hiervoor aanmelden via onze website. Stuur een korte samenvatting van uw verhaal met als onderwerp Zeepkist naar info@zakelijkalmelo.nl. U kunt een van ons ook bij een van de bijeenkomsten aanspreken.
Makkelijker kunnen we het niet maken.

Fondsenwerving en andere ‘bedelpraktijken’ of reclame voor evenementen zijn niet toegestaan.
Er is altijd maar één plek, dus bij een overinschrijving maken we een keuze.
Het gaat om wat het meest vernieuwend en relevant is en het meest tot de verbeelding spreekt.

Ondersteuning

Zakelijk Almelo wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning door gemeente, bedrijven en instellingen. Deze ondersteuning maakt het ons mogelijk de bezoekers van onze bijeenkomsten tijdens het formele gedeelte koffie / thee en een verkwikkend drankje met flankerend hapje aan te bieden.