Organisatie

De organisatie van Zakelijk Almelo is in handen van (van rechts naar links) Ruurd Nieuwenhuis, José Tijhuis, Siegfried Steen, Marjolein van der Zee en Coen Heldeweg. De bijeenkomsten vinden plaats in Grand Café Ledeboer, Wierdensestraat 2 te Almelo. Gespreksleider is Martin Steenbeeke. Dick de Rijter zorgt voor het licht en geluid.

foto Rikkert Harink

Opzet

De bijeenkomsten van Zakelijk Almelo bestaan uit twee vraaggesprekken, met als intermezzo een column en als afsluiting de zeepkist.
Met de zeepkist willen wij startende ondernemers een podium bieden èn aandacht vragen voor innovaties. U krijgt van ons drie minuten om uzelf voor te stellen en te vertellen wat er nieuw is aan uw bedrijf. U kunt zich daarvoor aanmelden via onze website.
Stuur een korte samenvatting van uw verhaal met als onderwerp Zeepkist naar info@zakelijkalmelo.nl. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Fondsenwerving en andere bedelpraktijken of reclame voor evenementen zijn niet toegestaan.
Er is altijd maar één plek, dus bij een overinschrijving maken we een keuze.
Het gaat om wat het meest vernieuwend en relevant is en het meest tot de verbeelding spreekt.

Ondersteuning

Zakelijk Almelo wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning door gemeente, bedrijven en instellingen. Deze ondersteuning maakt het ons mogelijk de bezoekers van onze bijeenkomsten tijdens het formele gedeelte een verkwikkend drankje en flankerend hapje aan te bieden.